Kiitos ostoksestasi!

Kiitos ostoksestasi ja tervetuloa Kuntokeskus Säterinporttiin!

Jotta kuntoilun aloitus sujuisi mutkattomasti käytä minuutti alla olevien ohjeiden lukemiseen:

 1. Salille saapuminen ensimmäisen kerran, PIN-koodi ja avainkortin nouto:
  Aloita kuntoilusi noutamalla oma avainkorttisi.
  Avainkorttisi voit noutaa Säterinportin vastaanotosta ma-pe klo 7.30-16.30

  HUOM: Olet saanut sähköpostiisi PIN-koodin, jolla pääset salille vaikka heti!

  PIN-koodi on voimassa 14 päivää ostoksestasi. Noudathan oman avainkortin Säterinportin aulapalvelusta ennen kuin PIN-koodisi vanhenee. Näppäilemällä PIN-koodin ulko-ovien ja kuntosalin oveen pääset salille sisään. Käynti Säterinportin kuntosalille tapahtuu B6-rapun ovesta.

  Ethän koskaan päästä ketään sisälle omalla avainkortillasi tai lainaa sitä kenellekään. Avainkortti ja PIN-koodi ovat henkilökohtaisia.

  Kuntokeskus on avoinna joka päivä vuoden 24/7. Omalla avainkortilla voit harjoitella Säterinportissa niin usein kun itse haluat.

 2. Kuukausimaksut ja laskutus
  Riippuen minkä maksutavan valitsit olet joko maksanut tai tulet saamaan laskun kuluvan kuukauden ja seuraavan kuukauden maksuistasi ja avainkortista.

  Aktivoi heti verkkopankistasi E-laskutus, jotta saat jatkossa laskut suoraan sinne. Paperilaskuista veloitamme laskutuslisän.

  Löydät meidät E-laskuttajista:
  Kuntokeskus Säterinportti / Espoon Haba Oy

  Mikäli et ole aktivoinut E-laskua verkkopankistasi saat ensimmäisen laskusi kirjepostilla. Kirjelaskuihin lisätään laskutuslisä.

Kuukausimaksujen maksaminen liikuntaeduilla asiakaspalvelussa

Mikäli haluat maksaa laskuja liikuntaeduilla toimitathan seuraavan kuun laskua varten liikuntarahan aina edeltävän kuukauden 14 päivään mennessä. (Esimerkiksi joulukuun 14 päivään mennessä toimitetut liikuntasetelit tms. ohjataan kuittaamaan tammikuun lasku maksetuksi).

Voit maksaa kerralla niin monta kuukautta kuin itse haluat. Hyväksymme kaikki liikuntamaksusetelit ja kortit. Emme käsittele käteistä rahaa.

Kuukausimaksujen maksaminen sähköisesti

Mikäli sinulla on käytössäsi Smartum tai E-passi voit maksaa kuukausimaksujasi niillä kirjautumalla omalle asiakastilillesi. Muiden liikuntaetujen käyttöön löydät ohjeet nettisivuiltamme.

Tervetuloa salille tai ryhmäliikuntaan!

Kaikki on nyt kunnossa! Tervetuloa!

Pukukaappiin tarvitset oman riippulukon, salille ja jumppiin sisäkengät ja päälle mukavat liikuntavaatteet.

Hyviä treenejä Säterinportissa!