Kevyempänä kesään

-matalan kynnyksen painonpudotusryhmä

 

Haluatko pudottaa painoa, keventää kesäksi, startata elämäntapojen muutosta, opetella syömään oikein, oppia liikkumaan monipuolisemmin, parantaa kuntoasi, pohtia omaa palautumistasi, untasi, tutustua uusiin huippuihin ihmisiin ja saada ehkä uusia ystäviä?

Tule mukaan matalan kynnyksen painonpudotusryhmään ilman paineita 🙂 Liikumme kuntosalilla hiljaiseen aikaan ja mukavalla fiiliksellä. Tärkeintä on ilmestyä paikalle. Muita vaatimuksia ei ole:)

INFO:
Kesto 6 viikkoa 1.4., 15.4., 22.4., 29.4., 6.5. ja 12.5.

lauantaina klo 12.30-13.30

Hinta 199€

-minimiosallistujamäärä 4henkeä

-mahdollisuus maksaa 2 erässä

 

Sisältö:

-henkilökohtainen ruokavalio

-palautuminen ja uni

-kuntosaliohjelma

-liikkuvuus ohjelma

-motivaatio ja tavoitteet

Kaikki harjoitukset skaalataan jokaiselle sopiviksi ja ne tehdään oman kunnon mukaan. Tarkoitus on oppia löytämään liikunnan ja onnistumisen ilo.

Tapaamiset järjestetään lauantaisin salilla hiljaiseen aikaan. Ryhmästä saat tsemppiä omaan tekemiseesi ja valmentajan tuki ja huolenpito auttaa sinua eteenpäin.

Valmentajamme Satu Portimo on ohjannut painonpudotusryhmiä vuosien ajan. Sadulla on lämmin ote valmennettaviin ja henkilökohtainen kosketus siihen tunteeseen kun kuntosalille tulo tuntuu jännittävältä tai pelottavalta. Satu on myös itse käynyt läpi ison painonpudotusurakan, joten hän tietää ja tunnistaa monia tähän aiheeseen liittyviä haasteita. Sadun kanssa etenet lempeän määrätietoisesti kohti omia tavoitteitasi.

 

Olet lämpimästi tervetullut mukaan!

 

Ilmoittautumiset:

fitspirit.satu@gmail.com