PIENRYHMÄT

Pienryhmävalmennuksessa ja kursseilla saat paljon henkilökohtaista opastusta, apua ja vinkkejä murto-osalla yksilövalmennuksen hinnasta.
Ryhmäkoot ovat pieniä, jotta ohjaaja voi keskittyä jokaiseen kurssilaiseen yksilönä. Pienryhmävalmennuksessa korostuu myös vahvasti ryhmän tuki ja yhteinen tsemppihenki.

Tutustu alta valmennuksiimme ja ilmoittaudu mukaan. Kaikki kurssimme pyörivät ympäri vuoden, joten jos juuri nyt et ehtinyt haluamallesi kurssille mukaan niin uusi mahdollisuus on jo ihan nurkan takana.

8 viikon kuntosalivalmennusryhmä

UUDET kurssipaikat myynnissä NYT!

27.1.2021 starttaavat Säterinportin uudet kuntosalivalmennusryhmät.

Pienryhmävalmennuksessa harjoitellaan kuntosalilla 1-2x viikossa ohjaajan kanssa.

Kurssilla tutustut monipuolisesti kuntosaliharjoitteluun, opit uusia liikkeitä ja kokonaisvaltainen ymmärryksesi saliharjoittelusta kasvaa kattavasti.

Kurssi sopii niille, jotka haluavat tutustua saliharjoitteluun ja / tai niille, jotka kaipaavat potkua omaan treeniin tai motivaatiota. Ohjaajana salikonkari Päivi Kuronen.

Jos siis kaipaat puhtia treenin aloittamiseen, vyötärölle on kertynyt koronakiloja tai muuten vain mielit kuntoon niin ilmoittaudu mukaan nopeasti sillä paikat täyttyvät todella vauhdilla!

MA & KE ILTARYHMÄT 2x VIIKKO / 27.1. – 24.3.2021

Hinta: 249€ / 8 viikkoa (16 kertaa)

klo 16.30-17.30

klo 17.30-18.30 TÄYNNÄ

klo 18.45-19.45 TÄYNNÄ

PE AAMURYHMÄ 1x VIIKKO / 12.2.- 8.4.2021

Hinta: 149€ / 8 viikkoa (8 kertaa)

Klo 7.30-8.30

Ryhmään osallistuminen vaatii Kuntokeskus Säterinportin asiakkuuden, jonka hinta on 36€ /kk.

Asiakkuus ostetaan verkkokaupasta ja sen on oltava voimassa viimeistään kurssin aloituspäivänä. Asiakkuuden voi irtisanoa milloin tahansa kuukauden irtisanomisajalla. Asiakkuus on pidettävä voimassa kurssin ajan.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Kuntopiiriryhmä

Tule mukaan 8 viikon kuntopiiriryhmään 27.1. alkaen!

Ryhmä soveltuu aloittelijalle, sohvaperunalle tai sellaiselle, joka ei oikestaan välittäsi kauheasti kuntoilla mutta tiedostaa, että siitä saattaisi olla hyötyä:)

Ryhmä kokoontuu kerran viikossa 8 viikon ajan keskiviikkoisin 27.1.-17.3. klo 7.30-8.30.

Kurssilla saat inspiraatiota oman harjoitteluusi, ohjeita salitreeniin ja tietysti ohjatun pienryhmäharjoituksen kuntosalilla.

Sinun ei tarvitse osata käydä salilla ennakkoon, laihduttaa, tai muutenkaan kokea minkäänlaisia paineita itsestäsi, osaamisestasi tai kuntotasostasi.

Ryhmää ohjaa liikunnan ohjaaja ja personal trainer Arla Aarnipuu.

Kurssin hinta on 149€ / 8 viikkoa.

Kurssin voi maksaa laskulla, kortilla tai liikuntaeduilla. Kurssille osallistuminen vaatii Kuntokeskus Säterinportin voimassa olevan asiakkuuden, jonka voit tarvittaessasi ostaa verkkokaupasta.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!