image-1255

⚡️REBELS⚡️

⚡️50% ohjattua juoksumattotreeniä & 50% lihaskuntotreeniä

image-1321

Ryhmäliikunta Leppävaara

Löydät itsellesi sopivat tunnit niin raskaampaan treeniin kuin lempeisiin kehoa huoltaviin jooga- ja venyttelytunteihin.

image-1444

IHANA, LEMPEÄN UPEA BODYBALANCE

Lempeää liikettä ja harmoniaa

Previous slide
Next slide
image-1255

REBELS Arrow

BURN BABY BURN! Tämän super tehokkaan ja hauskan HIIT yhdistelmätunnin pitäisi kuulua jokaisen treenikalenteriin :)

Tunnilla yhdistetään ohjattu juoksutreeni juoksumatolla ja lihaskuntotreeni, jossa apuvälineinä käytämme mm. käsipainoja, kahvakuulia jne. Tunnista 50% pyhitetään monipuoliselle intervalli-juoksutreenille ja puolet lihaskunnolle. Tällä tunnilla rasva palaa ja kunto nousee kohisten!! Pelottaako juoksu? Ei hätää :) Voit tehdä juoksuosuudet myös omalla temmolla! Valitse itsellesi sopiva aloitustunti ja hyppää mukaan REBELS-yhteisöömme:
START UP REBEL REBELS-tuntivalikoimamme kevyempi versio. Energinen ja monipuolinen bootcamp-tyyppinen tunti, jossa treenaat tehokkaasti läpi koko kehon. Tällä tunnilla hikoillaan ja hengästytään mutta maltilla :) Juoksumatot ovat myös kävelymattoja, joten älä ota paineita sen suhteen. Tällä tunnilla ei ole hyppyjä, paitsi ehkä ilosta ja nekin vapaaehtoisia! Jos olet jo enemmän REBEL niin tule silti mukaan. Intensiteettiä on helppo skaalata itse niin ylös kuin alaspäin :) REBEL Intensiivinen Hiit tunti joka polttaa enemmän kaloreita kuin mikään muu treeni! Tällä tunnilla treenaat koko kehon lihasryhmät läpi ja kasvatat kuntoasi juoksumatolla. Kyseessä on täysin ohjattu juoksumattotreeniä ja lihaskuntoa yhdistelevä harjoitus jossa musiikki ja valot ovat osa kokonaisvaltaista harjoitusta. Tunnin intensiteettiä voit muokata itse, joten rohkeasti mukaan nauttimaan treenistä ja hyvästä fiiliksestä! HUOM: Juoksumatot kulkevat myös kävelyvauhtia, joten älä ota turhia paineita juoksuosuudesta:)
THE REBEL
Vauhtia mutta ei vaaratilanteita. Kaipaatko kunnon tykitystä ja itsensä haastamista? Tule mukaan THE REBELS-tunnille. Nyt juostaan, nostetaan painoja ja koetellaan kestävyyttä. Nauti markkoinoiden parhaiden juoksumattojen rullaavasta tunnelmasta jalkojen alla ja anna itsesi lentää!  
image-1148

Les Mills Core Arrow

LES MILLS CORE™ on yksinkertainen ja tehokas keskivartalotreeni, joka on suunniteltu vahvistamaan erityisesti vatsan, selän ja pakatoiden alueen lihaksia sekä lisäämään rangan hyvinvointia. Tunnilla käytetään kuminauhaa, levypainoja, sekä omaa kehonpainoa. Tämä loistava tuntii sopii aivan kaikille ja kaiken kuntoisille jumppaajille!  
image-326

Cross Training Arrow

Cross Training harjoittelu haastaa kaikki hyvän peruskunnon osa-alueet. Tunneilla harjoitetaan, nopeutta, lihasvoimaa, kestävyyttä, hapenottokykyä niin omaa kehoa käyttäen kuin myös lisäpainojen avulla. Säännöllinen cross training harjoittelu takaa sinulle hyvän toimintakyvyn elämän kaikkiin eri vaiheisiin ja tilanteisiin. Tunnilla ei ole koreografiaa ja treeni on aina valmentajan näköinen. Tunnit pidetään kuntosalin toiminnallisella puolella.
image-1154

Zumba Arrow

Mukaansatempaava, kuntoa kohottava tunti, jossa tanssiliikkeet ja rytmit vaihtelevat vauhdikkaasti. Sinun ei tarvitse olla tanssilattioiden prinssi tai prinsessa osataksesi zumbata! Pääosassa on tanssin riemu!
Bodypump

Les Mills BODYPUMP™ Arrow

Tulossa Tammikuussa 2022!

Les Mills BODYPUMP™ on musiikin tahdissa tehtävää voimaharjoittelua.

Tunti sopii hyvin sekä naisille että miehille ja kaikille, jotka haluavat tehokkaan kokovartalotreenin tunnissa. Tämä yksi maailman suosituimmista ryhmäliikuntatunneista ei jätä ketään kylmäksi!
image-866

Les Mills BODYCOMBAT™ Arrow

Tulossa Tammikuussa 2022!

Les Mills BODYCOMBAT™ on huikean energinen ja tehokas tunti!

BODYCOMBAT®  tunti on taistelulajien innoittama treeni, jossa on vaikutteita eri lajeista, kuten taekwondosta, capoeirasta, karatesta, nyrkkeilystä sekä Muay Thain tekniikoista. Treeni on täysin kontaktiton, mutta antaa sinulle mahdollisuuden haastaa itsesi mielikuvituksellisen vastustajasi kanssa. Mitä parhain tunti stressinpurkuun, itseluottamuksen kasvattamiseen ja kaiken lisäksi super hauskaa!
image-284

Salitunti Arrow

Joko olet kokeillut Päivin suosittuja salitunteja? Päivin salitunnit sisältyvät ryhmäliikuntapakettiin. Päivin salitunneilla treenataan ryhmässä ja sinä saat super tehokkaan treenin joka kerta. Päivi auttaa ja opastaa alkuun jos et ole koskaan käynyt salilla. Jos olet treenannut enemmän, saat varmasti hyviä vinkkejä harjoitteluusi.
Ryhmäliikunta Espoo

Reisi-Vatsa-Pakara Arrow

Lihaskuntopainotteinen täsmätreeni. Tunnilla keskitytään reisi-, vatsa- ja pakaralihasten vahvistamiseen. Tunti voidaan tehdä oman kehonpainolla tai mm. voimatankoja ja step-lautaa apuna käyttäen. Tunti ei sisällä monimutkaisia askelsarjoja. Tunti sopii kaikille lihaskuntoharjoittelusta pitäville.
image-1150

Lempeä Aroma Yin Arrow

Tällä tunnilla tehdään pitkiä lempeitä venytyksiä. Asennoissa viipyillään pitkään mutta rennosti ilman suorituspaineita. Varustaudu super rennoilla  lämpimillä vaateilla ja villasukilla. Vilttejä ja muuta lempeää apuvälinettä löytyy salilta. tunnilla käytetään mietoa aromaterapia tuoksua ja kynttilöitä.
Ryhmäliikunta Espoo

Pilates Arrow

Pilates on kokonaisvaltainen kehon ja mielen rentouttamiseen ja vahvistamiseen keskittyvä tunti. Tunnilla yhdistyvät monet osa-alueet: kehon rentoutuminen, keskittymisen kehittyminen, koordinaation ja liikkuvuuden parantaminen sekä lihasten vahvistaminen. Tunnilla keskitytään erityisesti keskivartalon (kehon voimakeskus) lihasten aktivointiin ja hallintaan. Tunti perustuu liikkeisiin, joissa liikutetaan kehoa tasapainoisesti ja voimakkaasti keskittyen. Tavoitteena on saavuttaa liikkuvuuden ja vartalon hallinnan luonnollinen tasapaino.
Yin jooga

Yin Jooga Arrow

Yin-jooga on hermostoa, mieltä ja kehoa rauhoittavaa joogaa. Yinjoogan asennoissa viivytään yleensä vähintään minuutin tai kahden ajan. Monet asennoista keskittyvät avaamaan lantion aluetta ja selkää. Yinjooga tarjoaa mahdollisuuden pysähtyä kuuntelemaan omaa kehoa ja rauhoittua. Yinjoogassa ei yleensä tule hiki eikä käsiä ja ranteita tarvitse kuormittaa. Yinjooga sopii erinomaisesti tehtäväksi stressin kolkutellessa,kehon palautuessa fyysisestä harjoittelusta tai kun haluat vain rentoutua. Tälle tunnille voit hyvin tulla ilman aiempaa joogataustaa.
Kehonpainoharjoittelu Espoo

Kehonpaino ja Liikkuvuus Arrow

Dynaaminen liikkuvuusharjoittelun tunti, jossa avataan kehoa ja samalla lisätään kehon hallintaa sekä voimaa oman liikkuvuuden rajoissa. Tämä tunti pitäsi jokaisen ottaa osaksi viikottaista harjoittelua.Tunti sopii erinomaisesti kaikille.
image-324

Kahvakuulatunnit Arrow

Kahvakuulatunti on monipuolinen treeni, jossa sykeosuudet vuorottelevat kahvakuula harjoitteiden kanssa. Tehokasta ja kehoa monipuolisesti kuormittavaa. Hyvä tapa kehittää peruskestävyyttä ja lihaskuntoa. Kahvakuula Teho tunnilla vuorotellaan kahvakuula ja oman kehonpainolla!
Spinning Espoo

SPINNING Arrow

Spinning on erittäin tehokas tapa polttaa rasvaa, kasvattaa sekä parantaa perus,- ja kestävyyskuntoa. Spinningtunnilla ei tarvitse osata muuta kuin polkea, joten tunti sopii erinomaisesti myös ihan aloittelijoille ja sääkin on aina suosiollinen! Spinningissä siis poljetaan musiikin tahdissa samalla kuin hiki virtaa ja kunto nousee. Meiltä tulet löytämään kaksi eri tasoista tuntia. Spinning Basic- tunneilla ohjaaja avustaa tarvittaessa pyörän säätöjen kanssa ja tunneilla käydään perus ajoasennot ja tekniikat läpi samalla kun hiki virtaa ja musiikki soi! Ota tunnille mukaan vesipullo, sisäkengät ja hikipyyhe. Spinning Syke- tunneilla meno on hieman vauhdikkaampaa ja tällä tunnilla kehität tehokkaasti vauhtikestävyyskuntoasi, hengästyminen ja hikoilu lisääntyvät, sillä hengitys- ja verenkiertoelimistösi tekee lujemmin töitä. Älä kuitenkaan pelästy tätä tuntia, sillä spinning on siitä kiva laji, että voit aina itse säädellä menoa päivän kunnon ja fiiliksen mukaan. Ota tunnille mukaan vesipullo, sisäkengät ja hikipyyhe. Kestävyysharjoittelu auttaa jaksamaan paremmin myös arjessa ja palautumaan nopeammin niin harjoittelusta kuin arkielämän rasituksesta. Kestävyyskunnon kehittäminen ennaltaehkäisee myös monia sairauksia, kuten sydän- ja verisuonitauteja ja tyypin 2 diabetesta.
image-1445

Les Mills Bodybalance Arrow

Sisäistä rauhaa, harmoniaa ja lempeää liikettä koko keholle. BODYBALANCE™ on kiehtova yhdistelmä liikkeitä, jotka pohjautuvat jooga, pilates ja tai chi -periaatteisiin. Rauhalliset liikkeet ja niitä rytmittävä hengitys parantavat keskittymiskykyä ja rauhoittavat mieltä. Rentouttavan musiikin tahtiin tehtävät liikesarjat kehittävät funktionaalista voimaa, tasapainoa ja liikkuvuutta. Tämä rauhallinen ja lempeä tunti sopii kaikille ja on omiaan rauhoittamaan stressaantunutta mieltä ja avaamaan kehon jumeja. Tervetuloa hoitamaan ja huoltamaan itseäsi.  
image-1367

Aroma Flow Arrow

Flow-jooga on virtaavaa joogaa, joka kehittää liikkuvuutta, tasapainoa ja kehonhallintaa. Tunnilla tehtävät harjoitukset lämmittävät ja avaavat kehoa sekä rauhoittavat mieltä. Flow-joogassa hengitys syvenee ja aineenvaihdunta aktivoituu. Asanasta eli joogaliikkeestä toiseen siirrytään ilman taukoa ja hengitys sekä liike virtaavat pysähtymättä. Flow-joogassa yhdistyvät parhaat palat eri joogasuuntauksista ja tarkka sisältö vaihtelee ohjaajaan mukaan. Tunnilla tehdään vahvistavia ja liikkuvuutta edistäviä harjoituksia. Tunnilla voidaan tehdä lyhyitä hengitysharjoituksia. Flow-joogatunti sopii parhaiten sinulle, joka tunnet jo jooga-asanoiden perusteet. Tunnilla edetään virtaavasti, joten esimerkiksi aurinkotervehdyssarja on hyvä olla tuttu jo entuudestaan. Tunti voi sisältää voimaliikkeitä.

Ryhmäliikunta- ja kuntosali alkaen 49€/kk

 

OSTA ASIAKKUUS

image-1110

Aina raikkaat tilat

Kuntokeskuksessa on kiinnitetty huomiota huippulaadukkaisiin materiaaleihin sekä tehokkaaseen, mutta miellyttävään ilmanvaihtoon, joten hikisilläkin tunneilla liikut aina raikkaassa ympäristössä.

RYHMÄLIIKUNTA KESÄ 2024

varaa paikka tunneille

 

 

 

Ryhmäliikuntaa myös virtuaalisesti

Voit halutessasi siis jumpata vaikka kotoa käsin. Virtuaalitunnit kuuluvat ryhmäliikunta-asiakkaeidemme kuukausihintaan ilman lisämaksua. Tunneille pääset osallistumaan kirjautumalla omille asiakassivuillesi.

Virtuaali-tunneille ei tarvitse varata paikkaa tai ilmoittautua erikseen.

 

varaa paikka tunneille

 

 

 

image-1111

AINOA LAATUAAN ESPOOSSA:

⚡️REBELS⚡️

LUE LISÄÄ

MITÄ ON REBELS:
⚡️50% ohjattua juoksumattotreeniä & 50% lihaskuntotreeniä
⚡️Monipuolinen koko kehon treeni polttaa paljon kaloreita, parantaa lihaskuntoa ja aerobista kuntoa
⚡️Ultimate HIIT-treeni
⚡️juoksu & lihaskunto-osiot vuorottelevat
⚡️Huikea äänentoisto ja valomaailma

S-BOXISSA voit myös treenata itseksesi. Boxista löytyvät seuraavat välineet;

▪️4 kpl uusia Tecnogym juoksumattoja
▪️4 kpl tecnogym bechejä
▪️2 kpl kyykkyräkkejä
▪️Käsipainoja
▪️Vastuskuminauhat
▪️Kahvakuulat

⚡️BURN BABY BURN⚡️

Tutustu myös