image-508

Kuntosali

Säterinportin kuntokeskuksessa liikut huippulaadukkaassa ympäristössä. Kuntokeskus pitää sisällään yli 450 m2 kokoisen kuntosalin ja cross training alueen, 150 m2:n kokoisen ryhmäliikuntatilan. sekä tilavat pukuhuoneet ja suihkut.

Treenaa joka päivä, 24h

Alkaen 33 €/kk

 

OSTA ASIAKKUUS

Tilaa liikkua

Olemme laajentaneet kuntosalia kesällä 2021. Laajennusalueen yötä olemme saaneet reilusti lisää tilaa vapaapainopuolelle.

Meiltä löydät laadukkaat Precor, Tecnogym ja Goljat -merkkiset kuntosalilaitteet, 5 kyykkypaikkaa, 48 paria huippuluokan käsipainoja, paljon levytankoja ja erilaisia kahvoja ja pienvälineitä.

kuvagalleria

image-741
Kuntosali Leppävaara

Harjoittele monipuolisesti

Meillä voit harjoitella perinteisesti kuntosalilla mutta tilamme mahdollistavat myös loistavat olosuhteet kehonpaino -ja vapaaharjoittelulle.

Meiltä löydät kattavan välineistön kahvakuulia, kuminauhoja, renkaita, puolapuita ja 18 m pitkän monkey bar radan mitä erilaisemmalle temppuilulle.

Tervetuloa liikkumaan ja treenailemaan!

LAITELISTA

Kuntosaliohjelmat & personal training

Kaipaatko apua saliharrastuksen aloittamiseen, tsemppiä lopahtaneeseen innostukseen, ohjaajan neuvoja kehon muokkaukseen, fysioterapeutin apua tai vaikka ruokavalioneuvoja?

Personal training palvelut

image-331