Kuntosali

Säterinportin kuntokeskuksessa liikut huippulaadukkaassa ympäristössä. Kuntokeskus pitää sisällään yli 450 m2 kokoisen kuntosalin ja cross training alueen, 150 m2:n kokoisen ryhmäliikuntatilan sekä tilavat pukuhuoneet ja suihkut.

Kuntosalin lisäksi palveluumme kuuluvat monipuoliset ryhmäliikunta-, ja cross training tunnit, sekä jooga- ja kehonhuoltotunnit.

Tervetuloa!

Kuvagalleria

 

Olemme laajentaneet kuntosalia kesällä 2021. Laajennusalueen yötä olemme saaneet reilusti lisää tilaa vapaapainopuolelle.

Meiltä löydät laadukkaat Precor, Tecnogym ja Goljat -merkkiset kuntosalilaitteet, 5 kyykkypaikkaa, 48 paria huippuluokan käsipainoja, paljon levytankoja ja erilaisia kahvoja ja pienvälineitä.

Olemme avoinna joka päivä 24h.

 

kuvagalleria

 

 

Kuntosali Leppävaara

Paljon välineitä monipuoliseen harjoitteluun

Meillä voit harjoitella perinteisesti kuntosalilla mutta tilamme mahdollistavat myös loistavat olosuhteet kehonpaino -ja vapaaharjoittelulle.

Meiltä löydät kattavan välineistön kahvakuulia, kuminauhoja, renkaita, puolapuita ja 18 m pitkän monkey bar radan mitä erilaisemmalle temppuilulle.

Tervetuloa liikkumaan ja treenailemaan!

 

LAITELISTA

Kuntosaliohjelmat, personal training

Kaipaatko apua saliharrastuksen aloittamiseen, tsemppiä lopahtaneeseen innostukseen, ohjaajan neuvoja kehon muokkaukseen, fysioterapeutin apua tai vaikka ruokavalioneuvoja?

Kuntokeskus Säterinportista löydät personal trainereita, fysioterapeutin, hierontapalvelut ja monipuoliset ohjauspalvelut.