image-508

Kuntosali Leppävaara

Säterinportin kuntokeskuksessa liikut huippulaadukkaassa ympäristössä. Kuntokeskus pitää sisällään yli 500 m2 kokoisen kuntosalin ja cross training alueen, 120 m2 kokoisen S-Boxin, 150 m2:n kokoisen ryhmäliikuntatilan sekä tilavat pukuhuoneet ja suihkut.

Treenaa joka päivä, 24h

Alkaen 36 €/kk

 

OSTA ASIAKKUUS

Tilaa liikkua

Olemme laajentaneet kuntosalia kesällä 2021 ja nyt toistamiseen (laajennus nro. 2 valmistunut tammikuussa 2023 ). Meiltä löydät lähes 1000 m2 tilaa liikkua monin eri tavoin.

Meiltä löydät laadukkaat Precor, Tecnogym ja Goljat -merkkiset kuntosalilaitteet, 9 kyykkypaikkaa, 100 paria huippuluokan käsipainoja, paljon levytankoja ja erilaisia kahvoja ja pienvälineitä.

kuvagalleria

image-741
Kuntosali Leppävaara

Harjoittele monipuolisesti

Meillä voit harjoitella perinteisesti kuntosalilla mutta tilamme mahdollistavat myös loistavat olosuhteet kehonpaino -ja vapaaharjoittelulle.

Meiltä löydät kattavan välineistön kahvakuulia, kuminauhoja, renkaita, puolapuita ja 18 m pitkän monkey bar radan mitä erilaisemmalle temppuilulle.

Tervetuloa liikkumaan ja treenailemaan!

LAITELISTA

Kuntosaliohjelmat & personal training

Kaipaatko apua saliharrastuksen aloittamiseen, tsemppiä lopahtaneeseen innostukseen, ohjaajan neuvoja kehon muokkaukseen, fysioterapeutin apua tai vaikka ruokavalioneuvoja?

Personal training palvelut

image-331