Kuntosali

Säterinportin kuntokeskuksessa liikut huippulaadukkaassa ympäristössä. Vuonna 2018 valmistunut kuntokeskus pitää sisällään yli 400 m2 kokoisen kuntosalin ja cross training alueen, 150 m2:n kokoisen ryhmäliikuntatilan sekä tilavat pukuhuoneet ja suihkut.

Kuntosalin lisäksi palveluumme kuuluvat monipuoliset ryhmäliikunta-, ja cross training tunnit, sekä Lämpö jooga- ja kehonhuoltotunnit.

Meillä voit harjoitella perinteisesti kuntosalilla mutta tilamme mahdollistavat myös loistavat olosuhteet kehonpaino -ja vapaaharjoittelulle. Meiltä löydät kattavan välineistön kahvakuulia, kuminauhoja, renkaita, puolapuita ja 18 m pitkän monkey bar radan mitä erilaisemmalle temppuilulle.

Tervetuloa liikkumaan ja treenailemaan!

LAITELISTA

Yksityistunnit

Miltä kuulostaisi Mindfulness jooga tai hien pintaan tuova, mieltä energisoiva hikitreeni ennen palaveria? Meiltä voit tilata kertaluontoisia yksityistunteja tai vaikka viikottaisen kuntosalitunnin valmentajan kanssa, vain teidän yrityksen työntekijöille.

Tuntitarjonnastamme räätälöimme aina asiakkaan toiveiden mukaisen kokonaisuuden. Ehdota niin me toteutamme!

Ota yhteyttä

Tapahtumat

Tehtävämme on rakentaa teille tarpeidenne ja toiveiden mukainen tapahtuma, joka voi olla liikunnallinen, rentouttava tai tiimihenkeä kohottava. Oli kyseessä sitten virkistyspäivä, liikuntapäivä tai hyvinvointitapahtuma, me ideoimme, suunnittelemme ja toteutamme toiveidenne mukaisen tapahtuman alusta loppuun. Kerro meille toiveesi niin toteutamme sen yhdessä.

Tarjoamamme tapahtumat sopivat erinomaisesti esimerkiksi yrityksen liikunta- tai virkistyspäiväksi, hyvinvointiohjelman startti-tilaisuudeksi tai osaksi laajempaa vuosittaista hyvinvointikokonaisuutta.

Yritysmyynnistä meillä vastaa Heidi Lehto. Voit olla häneen yhteydessä lomakkeen kautta tai suoraan sähköpostitse.

Ota yhteyttä