Kuntosali

Säterinportin kuntokeskuksessa liikut huippulaadukkaassa ympäristössä. Kuntokeskus pitää sisällään yli 450 m2 kokoisen kuntosalin ja cross training alueen, 150 m2:n kokoisen ryhmäliikuntatilan sekä tilavat pukuhuoneet ja suihkut.

Kuntosalin lisäksi palveluumme kuuluvat monipuoliset ryhmäliikunta-, ja cross training tunnit, sekä jooga- ja kehonhuoltotunnit.

YKSITYISVUOROT KUNTOSALILLE JA LIVE-STREAM TUNNIT

Lähetämme joka päivä ryhmäliikuntatunteja verkon välityksellä ja halutessasi voit osallistua ohjattuihin ulkotreeneihin.

Ryhmäliikuntatunneille pääset osallistumaan täältä:

Live-stream tunnit

Salasana on lähetetty sinulla sähköpostilla

Ryhmäliikunnan aikataulun näet täältä:

https://kuntokeskussaterinportti.fi/ryhmaliikunta/

Kuntosalille omalla vuorolla

(voit ottaa perheenjäsenen / jäsenet mukaan. Avopuolisot, samassa taloudessa asuvat henkilöt ja ne jotka itse luokittelet perheeksi lasketaan.)

Salille voi varata oman treenivuoron seuraavaville alueille:

Kuntosali 1: cardioalue & uusi laajennusalue (lämmittelylaitteet, käsipainot, pieni ristikkäistalja, Smith-kyykkyteline, ISO kyykkyteline, jalkaprässi ja HACK-kyykky)

Kuntosali 2: Painopakkalaitteet, kyykkypaikat, ristikkäistalja, penkkipunnerruspenkit

 Molemmat alueet on merkitty salilla.

 Ohjeet, LUE TARKASTI!

Varauksia 2 h / viikko.

Varaamaan pääset täältä:

Varaa aika kuntosalille

Varaus pitää lunastaa viimeistää 14 minuuttia varauksen alkamisen jälkeen kosketusnäytöltä.

OHJEET KIRJAUTUMISEEN:

Kirjaudu samalla sähköpostilla, jolla olet hankkinut Säterin asiakkuuden ja johon olet saanut tämän sähköpostin. Jos sinulla ei ole salasanaa paina kohdasta “tilaa uusi salasana”. 4.Jos et pääse varaamallesi vuorolle PERU vuoro samaa reittiä kuin teit varauksen.

Treeniaikaa on 1h. Poistu vuoron päätyttyä.

Saunat eivät ole käytössä, pukuhuoneita & suihkuja saa käyttää

Älä tuo salille muita kun perheenjäseniä, siivoa jälkesi ja kunnioita muissa tiloissa treenaavia, älä käytä kuin omaa tilaasi ja siellä olevia välineitä.

Hyviä treenejä!

Kuvagalleria

 

Olemme laajentaneet kuntosalia kesällä 2021. Laajennusalueen yötä olemme saaneet reilusti lisää tilaa vapaapainopuolelle.

Meiltä löydät laadukkaat Precor, Tecnogym ja Goljat -merkkiset kuntosalilaitteet, 5 kyykkypaikkaa, 48 paria huippuluokan käsipainoja, paljon levytankoja ja erilaisia kahvoja ja pienvälineitä.

Olemme avoinna joka päivä 24h.

 

kuvagalleria

 

 

Kuntosali Leppävaara

Paljon välineitä monipuoliseen harjoitteluun

Meillä voit harjoitella perinteisesti kuntosalilla mutta tilamme mahdollistavat myös loistavat olosuhteet kehonpaino -ja vapaaharjoittelulle.

Meiltä löydät kattavan välineistön kahvakuulia, kuminauhoja, renkaita, puolapuita ja 18 m pitkän monkey bar radan mitä erilaisemmalle temppuilulle.

Tervetuloa liikkumaan ja treenailemaan!

 

LAITELISTA

Kuntosaliohjelmat, personal training ja verkkovalmennukset

Kaipaatko apua saliharrastuksen aloittamiseen, tsemppiä lopahtaneeseen innostukseen, ohjaajan neuvoja kehon muokkaukseen, fysioterapeutin apua tai vaikka ruokavalioneuvoja?

Kuntokeskus Säterinportista löydät personal trainereita, fysioterapeutin, hierontapalvelut ja monipuoliset ohjauspalvelut.

Verkkokaupastamme voit ladata itsellesi kuntosaliohjelmat erilaisiin tarpeisiin.