Avoimet ovet

Työhyvinvointi ja henkilöstöliikuntapaketit

Panosta työhyvinvointiin. Työyhteisön tavoilla vaikutat henkilöstön  terveyteen, työkykyyn ja palautumiseen.

Kuntokeskus Säterinportin työhyvinvointipaketit auttavat muutoksessa

Työhyvinvointi vaikuttaa yrityksen kilpailukykyyn, tuottavuuteen ja työntekijöiden palautumiseen. Hyvin tehty investointi työhyvinvointiin maksaa itsensä takaisin moninkertaisesti.

Me räätälöimme teidän yritykselle sopivan paketin oli tarve sitten isommalle työhyvinvointiprojektille, viikottaiselle yhteiselle liikuntatunnille tai vaikka lyhyelle taukojumpalle. Meiltä saa myös yritykselle oman Personal Trainerin viikottain kuntosalille.

Äänimaljarentoutus

UUTUUS! Äänimaljarentoutus

Yin joogaa äänimaljoilla on ainutlaatuinen tunti, jonka aikana Tiibetiläiset äänimaljat johdattavat sinut lempeästi syvälle rentoutumisen tilaan. Muu maailma hiljenee ja yhteys omaan itseesi vahvistuu, kehon ja mielen rentoutuessa. Pääset nauttimaan Yin joogan lempeimmistä asennoista vapauttaen kehon ja mielen kireyksiä.

Tunti päätetään pitkään syvärentoutukseen, jonka aikana voit vain nauttia ja antaa maljojen hoitavien äänten viedä sinut ihaniin mielenmaisemiin ja rentoutua täysin.

Äänimaljarentoutus on myötävärähtelyyn eli resonanssiin ja ääniaaltoihin perustuva syvärentoutusmenetelmä. Rentoutuksen aikana parasympaattinen hermosto (lepohermosto) aktivoituu, jolloin syke laskee ja hengitys hiljenee. Arkiset ajatukset väistyvät ja vaivut rauhoittavan unen ja valvetilan rajamaastoon.

Skumppajooga

Kuplivan hauskaa skumppajoogaa!

Tunnilla joogataan skumppalasi kädessä pilke silmäkulmassa. Tällä hyvänmielentunnilla kuohvuviinilasi seuraa joogaajaa läpi tunnin ja tunti päätetään aivan ihanaan syvärentoutukseen. Skumppajooga tunti sopii kaikille tasosta riippumatta.

image-1059
image-557

Kuntosalitunti

Kuntosalitunnilla treenataan valmentajan kanssa!

Työyhteisön viikottaiset kuntosalitunnit ovat todella pidettyjä ja myös menestyksekkäitä. Kuntosalitunneilla tutustutaan monipuolisesti kuntosaliharjoitteluun, opitaan uusia liikkeitä ja kokonaisvaltainen ymmärrys kuntosaliharjoittelusta kasvaa kattavasti.

Jos siis kaipaat puhtia treenin aloittamiseen, jonkun joka tsemppaa ja neuvoo niin tämä tunti on sinulle.

Live Stream-tunnit!

Tarjoamme yritykselle myös Live stream-tunnit. Striimamme 95% viikkoaikataulun tunneista, jotka voi tehdä kotoa käsin. Järjestämme myös erillisiä Live stream- treenejä tilauksesta.

Kysy pakettitarjous Inbody kehonkoostumusmittauksista

  • Inboby mittaa luotettavasti kehon lihasmassan, nesteet ja rasvat.
  • Osoittaa kehon lihastasapainon tilan (tärkeää mm. tuki-ja liikuntaelivaivojen ehkäisyssä).
  • Antaa suuntaa kehon proteiini- ja mineraalitasoista (luuntiheys).
  • Antaa suuntaa mitä ja miten kannattaisi syödä sekä liikkua.

 

info@kuntokeskussaterinportti.fi