SPINNING

Spinning on erittäin tehokas tapa polttaa rasvaa, kasvattaa sekä parantaa perus,- ja kestävyyskuntoa.
Spinningtunnilla ei tarvitse osata muuta kuin polkea, joten tunti sopii erinomaisesti myös ihan aloittelijoille ja sääkin on aina suosiollinen! Spinningissä siis poljetaan musiikin tahdissa samalla kuin hiki virtaa ja kunto nousee.

Meiltä tulet löytämään kaksi eri tasoista tuntia.
Spinning Basic- tunneilla ohjaaja avustaa tarvittaessa pyörän säätöjen kanssa ja tunneilla käydään perus ajoasennot ja tekniikat läpi samalla kun hiki virtaa ja musiikki soi!
Ota tunnille mukaan vesipullo, sisäkengät ja hikipyyhe.

Spinning Syke- tunneilla meno on hieman vauhdikkaampaa ja tällä tunnilla kehität tehokkaasti vauhtikestävyyskuntoasi, hengästyminen ja hikoilu lisääntyvät, sillä hengitys- ja verenkiertoelimistösi tekee lujemmin töitä. Älä kuitenkaan pelästy tätä tuntia, sillä spinning on siitä kiva laji, että voit aina itse säädellä menoa päivän kunnon ja fiiliksen mukaan. Ota tunnille mukaan vesipullo, sisäkengät ja hikipyyhe.

Kestävyysharjoittelu auttaa jaksamaan paremmin myös arjessa ja palautumaan nopeammin niin harjoittelusta kuin arkielämän rasituksesta. Kestävyyskunnon kehittäminen ennaltaehkäisee myös monia sairauksia, kuten sydän- ja verisuonitauteja ja tyypin 2 diabetesta.

Spinning Espoo