Verkkokauppa

Ryhmäliikunta & kuntosali 6kk 290€

6kk:n määräaikainen kortti, joka päättyy automaattisesti kun 6kk on tullut täyteen.

290,00 €


KUNTOSALI 6KK

Määräaikainen asiakkuus, joka päättyy automaattisesti sopimusajan loputtua.

190,00 €


1. Kuntosali 45€, toistaiseksi voimassaoleva asiakkuus

KUNTOSALI, EI SITOVA Kuntosaliasiakkuus, joka on irtisanottavissa kuukauden irtisanomisajalla (irtisanomisen jälkeen asiakkuus päättyy seuravaan kalenterikuukauden loppuun). Avainkorttimaksu 15€ maksettava avainkortin noudon yhteydessä. Verkkokauppaostoksen jälkeen saat PIN-koodin, jolla pääset salille.

45,00 €


2. Ryhmäliikunta, REBELS-tunnit & kuntosali

Tällä super-kortilla liikut kaikilla ohjatuilla tunneillamme! Monipuolisten ryhmäliikuntatuntien lisäksi saat käyttöösi huikeat REBELS-tuntimme, joista ei menoa ja meininkiä puutu ja tietysti upean kuntosalin. Tällä kortilla teet liikunnasta elämyksen 🙂 Asiakkuuden voi irtisanoa milloin tahansa irtisanomista seuraavan kuukauden loppuun. Avainkorttimaksu 15€ maksettava kortin noudon yhteydessä.

59,00 €


3. Ryhmäliikunta, REBELS-tunnit & kuntosali 12kk

Määräaikainen 12 kk asiakkuus. Korttia voi tauottaa 1-2 kertaa (1-2kkn: ajaksi) sopimuskauden aikana veloituksetta. Tällä super-kortilla liikut kaikilla ohjatuilla tunneillamme! Saat käyttöösi huikeat REBELS-tuntimme, joista ei menoa ja meininkiä puutu, monipuoliset ohjatut ryhmäliikuntatuntimme ja tietysti upean kuntosalin. Tällä kortilla teet liikunnasta elämyksen 🙂

49,00 €


3. Kuntosali 12 kk

Sopimus on voimassa 12 täyttä kuukautta, jonka jälkeen se jatkuu toistaiseksi voimassa olevana 1kk:n irtisanomisajalla. Avainkorttimaksu 15€ maksettava. Verkkokauppaostoksen jälkeen saat PIN-koodin, jolla pääset salille. Määräaikaisen asiakkuuden voi tauottaa kerran 1-2 kk:n ajaksi sopimuskauden aikana. Kortin voi laittaa tauolle vähintään kuukauden mittaisen sairasloman ajaksi. Avainkorttimaksu 15€ maksettava kortin noudon yhteydessä. Kortti on henkilökohtainen ja samaa korttia voi käyttää myös myöhemmin.

36,00 €


5. Kuntosali 1kk

Kuukausikortti kuntosalille. Kortti on voimassa kuukauden ostopäivästä alkaen ja päättyy automaattisesti tämän jälkeen. Jatkossa voit ostaa lisää kuukausia kirjautumalla asiakastietojesi kautta ostamaan lisää aikaa samalle avainkortille tai voit ostaa lisää aikaa kortille suoraan vastaanotostamme. Avainkorttimaksu 15€ maksettava kortin noudon yhteydessä. Verkkokauppaostoksen jälkeen saat PIN-koodin, jolla pääset salille. Samalle avainkortille voi jatkossa lisätä uusia kuukausia, jolloin avainkorttimaksua ei tarvitse maksaa uudelleen.

65,00 €


6. Ryhmäliikunta, REBELS-tunnit & kuntosalisali 1kk

Jumpat ja sali käytössäsi kuukauden ostopäivästä eteenpäin. Kortti loppuu automaattisesti kuukauden kuluttua. Avainkortti 15€ maksettava kortin noudon yhteydessä. Samalle kortille voi jatkossa lisätä lisää kuukausia.

79,00 €


7. 10 x kortti

10 kerran kortti, joka on voimassa neljä kuukautta ostohetkestä. Kortti oikeuttaa kuntosalin ja ryhmäliikunnan käyttöön. Verkkokauppaostoksen jälkeen saat PIN-koodin, jolla pääset salille. Avainkortti (15€) lunastettava ostoksen yhteydessä. Avainkorttimaksu on kertaluotoinen. Jatkossa samalle avainkortille voi lisätä kertoja.

85,00 €


Kertakäynti

Kertakäynti kuntosalille tai jumppaan. Kertakäynti on voimassa kuukauden ostopäivästä. Ostoksen jälkeen saat pin-koodin, jolla pääset salille ja jumppaan (pelkällä koodilla ei voi varata paikkoja tunnille). HUOMIO: Kertakäynnillä EI voi varata paikkoja jumppaan ilman avainkorttia. Kertakäynnillä voi tulla tunnille jos siellä on vapaita paikkoja. Vapaita paikkoja voi tiedustella ohjaajalta ennen tunnin alkua. Avainkortin voi lunastaa (15€) Säterinportin aulapalvelusta arkisin klo 7.30-16.30. Avainkortin lunastamisen jälkeen voit ostaa kertakäyntejä seuraavasti: 1. Kirjaudu omilla tunnuksillasi Säterinportin nettisivuille 2. Osta kertakäynti -> tällöin kertakäynti menee avainkortille 3. Varaa paikkaa tunnille 4. Kun saavut tunnille niin leimaa itsesi avainkortilla sisään tunnille sisääntulon kosketusnäytöltä.

15,00 €


Kuntosali vuosikortti

Määräaikainen asiakkuus, joka päättyy automaattisesti sopimusajan loputtua. Avainkorttimaksu 15€ maksettava kortin noudon yhteydessä.

370,00 €


Vuosikortti ryhmäliikunta, REBELS-tunnit ja kuntosali 590€

Tähän korttiin kuuluvat kaikki ohjatut tunnit ja kuntosalin vapaa käyttö. Asiakkuus alkaa ostopäivästä. Kortti päättyy automaattisesti tasan vuoden kuluttua. Asiakkuus on määräaikainen ja kestää 12kk. Kortin voi tauottaa kerran 1-2 kk:n ajaksi asiakkuuden aikana. Kortin voi laittaa tauolle vähintään kuukauden mittaisen sairasloman ajaksi. Avainkorttimaksu 15€ maksettava kortin noudon yhteydessä.

590,00 €