Verkkokauppa

0 AVAJAISTARJOUS! REBELS + Ryhmäliikunta & kuntosali 12kk / ensimmäinen kuukausi VAIN 9.90!

12 kk määräaikainen asiakkuus 49€ /kk + ensimmäinen kuukausi tarjoushintaan VAIN 9,90€! Tällä super-kortilla liikut kaikilla ohjatuilla tunneillamme! Saat käyttöösi huikeat REBELS-tuntimme, joista ei menoa ja meininkiä puutu, monipuoliset ohjatut ryhmäliikuntatuntimme ja tietysti upean kuntosalin. Tällä kortilla teet liikunnasta elämyksen 🙂 Tällä super-kortilla liikut kaikilla ohjatuilla tunneillamme ja kuntosalilla ensimmäisen kuukauden vain 9,90€! Saat käyttöösi huikeat REBELS-tuntimme, joista ei menoa ja meininkiä puutu, monipuoliset ohjatut ryhmäliikuntatuntimme ja tietysti upean kuntosalin. Tällä kortilla teet liikunnasta elämyksen 🙂

9,90 €


0.1 AVAJAISTARJOUS! REBELS+JUMPAT+SALI ensimmäinen kuukausi vain 19,90€!

Tällä super-kortilla liikut kaikilla ohjatuilla tunneillamme ja kuntosalilla ensimmäisen kuukauden vain 19,90€! SÄÄSTÄ 69€!!! Saat käyttöösi huikeat REBELS-tuntimme, joista ei menoa ja meininkiä puutu, monipuoliset ohjatut ryhmäliikuntatuntimme ja tietysti upean kuntosalin. Tällä kortilla teet liikunnasta elämyksen 🙂 Tarjousjakson jälkeen sopimus muuttuu toistaiseksi voimassa olevaksi ja sen voi päättää ensimmäisen normaalihintaisen ( maaliskuu 59€) jälkeen milloin tahansa. Sopimus päättyy irtisanomista seuraavan kuukauden loppuun.

19,90 €


0.2 AVAJAISTARJOUS ! REBELS + Ryhmäliikunta & kuntosali 12kk kertamaksulla 490€

EDULLISIN vaihtoehtomme! Kaikki tunnit käyttöösi vuosimaksulla 490€! Säästä 218€! Kortin voi tauottaa yhteensä 2kk:n ajaksi sopimusjakson aikana veloituksetta (esim. kesäloma / loma, pitempi sairasloma jne.). Saat käyttöösi huikeat REBELS-tuntimme, joista ei menoa ja meininkiä puutu, monipuoliset ohjatut ryhmäliikuntatuntimme ja tietysti upean kuntosalin. Tällä kortilla teet liikunnasta elämyksen 🙂

490,00 €


0.3 AVAJAISTARJOUS! REBELS + Ryhmäliikunta & kuntosali 6kk kertamaksulla 300€

6kk:n määräaikainen kortti, joka päättyy automaattisesti kun 6kk on tullut täyteen. Saat käyttöösi huikeat REBELS-tuntimme, joista ei menoa ja meininkiä puutu, monipuoliset ohjatut ryhmäliikuntatuntimme ja tietysti upean kuntosalin. Tällä kortilla teet liikunnasta elämyksen 🙂

300,00 €


1. Kuntosali 39€, toistaiseksi voimassaoleva asiakkuus

KUNTOSALI, EI SITOVA Kuntosaliasiakkuus, joka on irtisanottavissa kuukauden irtisanomisajalla (irtisanomisen jälkeen asiakkuus päättyy seuravaan kalenterikuukauden loppuun). Avainkorttimaksu 15€ maksettava avainkortin noudon yhteydessä. Verkkokauppaostoksen jälkeen saat PIN-koodin, jolla pääset salille.

39,00 €


2. Ryhmäliikunta & sali 49€, toistaiseksi voimassa oleva

JUMPAT & SALI, EI SITOVA Ryhmäliikunta- & saliasiakkuus, joka on irtisanottavissa kuukauden irtisanomisajalla (irtisanomisen jälkeen asiakkuus päättyy seuravaan kalenterikuukauden loppuun). Avainkorttimaksu 15€ maksettava avainkortin noudon yhteydessä. Verkkokauppaostoksen jälkeen saat PIN-koodin, jolla pääset salille.

49,00 €


2.1 REBELS + Ryhmäliikunta & kuntosali

Tällä super-kortilla liikut kaikilla ohjatuilla tunneillamme! Saat käyttöösi huikeat REBELS-tuntimme, joista ei menoa ja meininkiä puutu, monipuoliset ohjatut ryhmäliikuntatuntimme ja tietysti upean kuntosalin. Tällä kortilla teet liikunnasta elämyksen 🙂

59,00 €


3. REBELS + Ryhmäliikunta & kuntosali 12kk

Määräaikainen 12 kk asiakkuus. Korttia voi tauottaa 1-2 kertaa (1-2kkn: ajaksi) sopimuskauden aikana veloituksetta. Tällä super-kortilla liikut kaikilla ohjatuilla tunneillamme! Saat käyttöösi huikeat REBELS-tuntimme, joista ei menoa ja meininkiä puutu, monipuoliset ohjatut ryhmäliikuntatuntimme ja tietysti upean kuntosalin. Tällä kortilla teet liikunnasta elämyksen 🙂

49,00 €


3. Kuntosali 12 kk

Sopimus on voimassa 12 täyttä kuukautta, jonka jälkeen se jatkuu toistaiseksi voimassa olevana 1kk:n irtisanomisajalla. Avainkorttimaksu 15€ maksettava. Verkkokauppaostoksen jälkeen saat PIN-koodin, jolla pääset salille. Määräaikaisen asiakkuuden voi tauottaa kerran 1-2 kk:n ajaksi sopimuskauden aikana. Kortin voi laittaa tauolle vähintään kuukauden mittaisen sairasloman ajaksi. Avainkorttimaksu 15€ maksettava kortin noudon yhteydessä. Kortti on henkilökohtainen ja samaa korttia voi käyttää myös myöhemmin.

33,00 €


4. Ryhmäliikunta & sali 12kk

Sopimus on voimassa 12 täyttä kuukautta, jonka jälkeen se jatkuu toistaiseksi voimassa olevana 1kk:n irtisanomisajalla. Avainkorttimaksu 15€ maksettava. Verkkokauppaostoksen jälkeen saat PIN-koodin, jolla pääset salille. Määräaikaisen asiakkuuden voi tauottaa kerran 1-2 kk:n ajaksi sopimuskauden aikana. Kortin voi laittaa tauolle vähintään kuukauden mittaisen sairasloman ajaksi.

39,00 €


5. Kuntosali 1kk

Kuukausikortti kuntosalille. Kortti on voimassa kuukauden ostopäivästä alkaen ja päättyy automaattisesti tämän jälkeen. Jatkossa voit ostaa lisää kuukausia kirjautumalla asiakastietojesi kautta ostamaan lisää aikaa samalle avainkortille tai voit ostaa lisää aikaa kortille suoraan vastaanotostamme. Avainkorttimaksu 15€ maksettava kortin noudon yhteydessä. Verkkokauppaostoksen jälkeen saat PIN-koodin, jolla pääset salille. Samalle avainkortille voi jatkossa lisätä uusia kuukausia, jolloin avainkorttimaksua ei tarvitse maksaa uudelleen.

49,00 €


6. Ryhmäliikunta & sali 1kk

Jumpat ja sali käytössäsi kuukauden ostopäivästä eteenpäin. Kortti loppuu automaattisesti kuukauden kuluttua. Avainkortti 15€ maksettava kortin noudon yhteydessä. Samalle kortille voi jatkossa lisätä lisää kuukausia.

59,00 €


7. 10 x kortti

10 kerran kortti, joka on voimassa neljä kuukautta ostohetkestä. Kortti oikeuttaa kuntosalin ja ryhmäliikunnan käyttöön. Verkkokauppaostoksen jälkeen saat PIN-koodin, jolla pääset salille. Avainkortti (15€) lunastettava ostoksen yhteydessä. Avainkorttimaksu on kertaluotoinen. Jatkossa samalle avainkortille voi lisätä kertoja.

79,90 €


8. Vuosikortti kuntosali ja ryhmäliikunta 430€

Vuosikortti kuntosalille. Kortti päättyy automaattisesti tasan vuoden kuluttua. Asiakkuus on määräaikainen ja kestää 12kk. Kortin voi tauottaa kerran 1-2 kk:n ajaksi asiakkuuden aikana. Kortin voi laittaa tauolle vähintään kuukauden mittaisen sairasloman ajaksi. Avainkorttimaksu 15€ maksettava kortin noudon yhteydessä. Kortti on henkilökohtainen ja samaa korttia voi käyttää myös myöhemmin.

430,00 €


9. Vuosikortti kuntosalille 370€

Vuosikortti kuntosalille. Kortti päättyy automaattisesti tasan vuoden kuluttua. Asiakkuus on määräaikainen ja kestää 12kk. Kortin voi tauottaa kerran 1-2 kk:n ajaksi asiakkuuden aikana. Kortin voi laittaa tauolle vähintään kuukauden mittaisen sairasloman ajaksi. Avainkorttimaksu 15€ maksettava kortin noudon yhteydessä. Kortti on henkilökohtainen ja samaa korttia voi käyttää myös myöhemmin.

370,00 €


Kertakäynti

Kertakäynti kuntosalille tai jumppaan. Kertakäynti on voimassa kuukauden ostopäivästä. Ostoksen jälkeen saat pin-koodin, jolla pääset salille ja jumppaan.

15,00 €