Verkkokauppa

0 KESÄTARJOUS! KOKO KESÄN TREENIT VAIN 19,90€! Ryhmäliikunta & kuntosali 12kk

12 kk määräaikainen asiakkuus 49€ /kk + treenit heinäkuun loppuun vain 19,90€! Tällä super-kortilla liikut kaikilla ohjatuilla tunneillamme! Saat käyttöösi huikeat REBELS-tuntimme, joista ei menoa ja meininkiä puutu, monipuoliset ohjatut ryhmäliikuntatuntimme ja tietysti upean kuntosalin. Tällä kortilla teet liikunnasta elämyksen 🙂 Tällä super-kortilla liikut kaikilla ohjatuilla tunneillamme ja kuntosalilla heinäkuun loppuun vain 19,90€! Normaalihintainen 12kk:n asiakkuus alkaa 1.8. 2023

19,90 €


0.03 KESÄTARJOUS! KOKO KESÄN TREENIT VAIN 19,90€ ,KUNTOSALI 12KK

Kesän tarjouskortilla treenaat salilla heinäkuun loppuun vain 19,90€! 12 kk määräaikainen* asiakkuus kuntosalille hintaan 36€ /kk alkaa 1.8.2023. Jäsenyys on voimassa minimissään 12 kk tarjousjakson jälkeen. 12 kk:n jälkeen asiakkuuden voi irtisanoa milloin tahansa kuukauden irtisanomisajalla niin, että jäsenyys päättyy irtisanomista seuraavan kalenterikuukauden loppuun. Asiakkuutta voi tauottaa veloituksetta 1-2 kk (1-2kk ajan) jäsenyysjakson aikana.

19,90 €


1. Kuntosali 39€, toistaiseksi voimassaoleva asiakkuus

KUNTOSALI, EI SITOVA Kuntosaliasiakkuus, joka on irtisanottavissa kuukauden irtisanomisajalla (irtisanomisen jälkeen asiakkuus päättyy seuravaan kalenterikuukauden loppuun). Avainkorttimaksu 15€ maksettava avainkortin noudon yhteydessä. Verkkokauppaostoksen jälkeen saat PIN-koodin, jolla pääset salille.

39,00 €


2. Ryhmäliikunta, REBELS-tunnit & kuntosali

Tällä super-kortilla liikut kaikilla ohjatuilla tunneillamme! Monipuolisten ryhmäliikuntatuntien lisäksi saat käyttöösi huikeat REBELS-tuntimme, joista ei menoa ja meininkiä puutu ja tietysti upean kuntosalin. Tällä kortilla teet liikunnasta elämyksen 🙂 Asiakkuuden voi irtisanoa milloin tahansa irtisanomista seuraavan kuukauden loppuun.

59,00 €


3. Ryhmäliikunta, REBELS-tunnit & kuntosali 12kk

Määräaikainen 12 kk asiakkuus. Korttia voi tauottaa 1-2 kertaa (1-2kkn: ajaksi) sopimuskauden aikana veloituksetta. Tällä super-kortilla liikut kaikilla ohjatuilla tunneillamme! Saat käyttöösi huikeat REBELS-tuntimme, joista ei menoa ja meininkiä puutu, monipuoliset ohjatut ryhmäliikuntatuntimme ja tietysti upean kuntosalin. Tällä kortilla teet liikunnasta elämyksen 🙂

49,00 €


3. Kuntosali 12 kk

Sopimus on voimassa 12 täyttä kuukautta, jonka jälkeen se jatkuu toistaiseksi voimassa olevana 1kk:n irtisanomisajalla. Avainkorttimaksu 15€ maksettava. Verkkokauppaostoksen jälkeen saat PIN-koodin, jolla pääset salille. Määräaikaisen asiakkuuden voi tauottaa kerran 1-2 kk:n ajaksi sopimuskauden aikana. Kortin voi laittaa tauolle vähintään kuukauden mittaisen sairasloman ajaksi. Avainkorttimaksu 15€ maksettava kortin noudon yhteydessä. Kortti on henkilökohtainen ja samaa korttia voi käyttää myös myöhemmin.

36,00 €


5. Kuntosali 1kk

Kuukausikortti kuntosalille. Kortti on voimassa kuukauden ostopäivästä alkaen ja päättyy automaattisesti tämän jälkeen. Jatkossa voit ostaa lisää kuukausia kirjautumalla asiakastietojesi kautta ostamaan lisää aikaa samalle avainkortille tai voit ostaa lisää aikaa kortille suoraan vastaanotostamme. Avainkorttimaksu 15€ maksettava kortin noudon yhteydessä. Verkkokauppaostoksen jälkeen saat PIN-koodin, jolla pääset salille. Samalle avainkortille voi jatkossa lisätä uusia kuukausia, jolloin avainkorttimaksua ei tarvitse maksaa uudelleen.

49,00 €


6. Ryhmäliikunta, REBELS-tunnit & kuntosalisali 1kk

Jumpat ja sali käytössäsi kuukauden ostopäivästä eteenpäin. Kortti loppuu automaattisesti kuukauden kuluttua. Avainkortti 15€ maksettava kortin noudon yhteydessä. Samalle kortille voi jatkossa lisätä lisää kuukausia.

69,00 €


7. 10 x kortti

10 kerran kortti, joka on voimassa neljä kuukautta ostohetkestä. Kortti oikeuttaa kuntosalin ja ryhmäliikunnan käyttöön. Verkkokauppaostoksen jälkeen saat PIN-koodin, jolla pääset salille. Avainkortti (15€) lunastettava ostoksen yhteydessä. Avainkorttimaksu on kertaluotoinen. Jatkossa samalle avainkortille voi lisätä kertoja.

79,90 €


8. Vuosikortti ryhmäliikunta, REBELS-tunnit ja kuntosali

Vuosikortti ryhmäliikuntaan ja kuntosalille. Kortti päättyy automaattisesti tasan vuoden kuluttua. Asiakkuus on määräaikainen ja kestää 12kk. Kortin voi tauottaa kerran 1-2 kk:n ajaksi asiakkuuden aikana. Kortin voi laittaa tauolle vähintään kuukauden mittaisen sairasloman ajaksi. Avainkorttimaksu 15€ maksettava kortin noudon yhteydessä. Kortti on henkilökohtainen ja samaa korttia voi käyttää myös myöhemmin.

590,00 €


9. Vuosikortti kuntosalille 370€

Vuosikortti kuntosalille. Kortti päättyy automaattisesti tasan vuoden kuluttua. Asiakkuus on määräaikainen ja kestää 12kk. Kortin voi tauottaa kerran 1-2 kk:n ajaksi asiakkuuden aikana. Kortin voi laittaa tauolle vähintään kuukauden mittaisen sairasloman ajaksi. Avainkorttimaksu 15€ maksettava kortin noudon yhteydessä. Kortti on henkilökohtainen ja samaa korttia voi käyttää myös myöhemmin.

370,00 €


Kertakäynti

Kertakäynti kuntosalille tai jumppaan. Kertakäynti on voimassa kuukauden ostopäivästä. Ostoksen jälkeen saat pin-koodin, jolla pääset salille ja jumppaan.

15,00 €


X-Tone lantionpohjan kuntoutuspaketti

Paketti sisältää 5 x lantionpohjan aktivointihoitoa X-tonelaitteella ja helpot kotiharjoitteet. Hoitosarja kestää 5 viikkoa. Varaa aika hoitoon täältä: https://kuntokeskussaterinportti.fi/kalenteri/ tai [email protected]

280,00 €


X-Tone sarjahoito 8 kertaa

Paketti sisältää 8 kpl X-tonehoitoa Varaa aika hoitoon täältä: https://kuntokeskussaterinportti.fi/kalenteri/ tai [email protected] Kortti on voimassa 8 viikkoa ostopäivästä. Suosittelemme hoitoa 2 x viikossa

360,00 €


X-tone kertakäynti

Varaa aika hoitoon täältä: https://kuntokeskussaterinportti.fi/kalenteri/ tai [email protected] 1 käynti kestää noin 30 minuuttia

60,00 €


X-tone sixpac -paketti

Paketti sisältää 8 kertaa muokkaushoitoa X-tonelaitteella Varaa aika hoitoon täältä: https://kuntokeskussaterinportti.fi/kalenteri/ tai [email protected] Kortti on voimassa 8 viikkoa ostopäivästä. Suosittelemme hoitoa 2 x viikossa

360,00 €