X-TONE

-aito pelinmuuttaja vartalon muotoilussa ja kuntoutuksessa

X-TONE vahvistaa, poistaa rasvakertymiä ja hoitaa kipeitä & jumissa olevia lihaksia

X-TONE™ elektromagneettinen lihasharjoittelu (MMS) on saavuttanut nopeasti laajan suosion markkinoilla. MMS hoidot nopeuttavat lihaksen palautumista ja parantavat hermotusta. Hoidot lisäävät voiman tuottoa ja lihasten kiinteyttä. Mikä parasta hoidot vähentävät samalla ei-toivottuja rasvakertymiä hoidettavilta alueilta.

Lihasstimulaatioterapia on tehokas vaihtoehto vatsalihasten vahvistamiseen. Hoidoilla voidaan treenata heikomman puolen lihaksia ja parantaa lihaserottelevuutta. X-TONE™ tuo nopeampia tuloksia ja tukea kovaan harjoitteluun. Laitteen palautumishoito-ohjelman avulla voidaan nopeuttaa tehokkaasti palautumista treenistä ja urheilun tuomasta rasituksesta.

X-tonen varattavat ajat näkyvät ryhmäliikuntakalenterissa. Klikkaa haluamallesi viikolle. Jos et löydä sinulle sopivaa aikaa laita meille meiliä: [email protected]

 

 

http://

image-1393

X-TONE kiinteyttää sieltä mistä haluat

X-TONE™ hoitojen suosio on lisääntynyt mm. fitnessurheilijoiden keskuudessa. MMS-hoitojen hyödyt erityisesti vatsan, pakaran ja reisien muokkaamisessa ovat olleet erinomaisia ja saaneet loistavaa palautetta.

MMS hoidot ovat jopa kymmenen kertaa tehokkaampia perinteiseen lihasharjoituksiin verrattuna. Yksi 30 minuutin MMS sessio vastaa noin viiden tunnin saliharjoittelua yhtä lihasryhmää kohden. X-TONE™ hoidoilla voidaan parantaa mm. vatsalihasten kiinteyttä ja lihasten erottuvuutta. Hoidoilla on myös erityisen tehokas vaikutus pakaroiden kiinteytymiseen ja profiilin kohottamiseen.

Hoidon hinta on 60€ / kerta tai 8 x sarjakortti 360€

 

 

 

image-1395

X-TONE helpottaa alaselkäsärkyjä

X-tone on myös erittäin tehokas avaamaan pahoja lihasjumeja. Esimerkiksi istumatyön aiheuttamat lonkankoukistajan jumit aukeavat vain muutamissa minuuteissa. 

Kun lonkan kireydet saadaan auki pääsee lantio oikeaan asentoon, joka usein helpottaa selkäkipuja. 

X-tonella voidaan helpottaa lihaskireyksistä johtuvia alaselkäkipuja.

Hoidon hinta on 60€ / kerta tai 8 x sarjakortti 360€

 

 

Lihasstimulaatioterapia on tehokas vaihtoehto lihasten vahvistamiseen.

MMS-teknologian (magnetic muscle stimulation) avulla lihaksia voidaan vahvistaa ja kiinteyttää. MMS-hoidot ovat kohdennettuja, intensiivisiä ja erittäin nopeasti toistuvilla supistuksilla saadaan aikaan tuloksia, jollaisia ei ole mahdollista saada aikaan perinteisellä kuntosaliharjoittelulla.

Loistavia tuloksia jo lyhyessä ajassa

MMS hoitomenetelmä on alunperin kehitetty vammoista toipumiseen ja lihasten nopeutettuun kuntoutukseen ja vahvistamiseen erilaisten onnettomuuksien ja leikkausten jälkeen. MMS mahdollistaa lihasten tehokkaan harjoittamisen myös silloin, kun normaalille liikunnalle on esteitä, kuten esimerkiksi nivelvammat ja leikkaushaavat jne. MMS toimii hyvin myös hermoratojen ja heikentyneen verenkierron elvyttämisessä.

 

 

 

image-1396

X-Tone hoitaa ja vahvistaa lantionpohjan lihaksia

Lantionpohjan lihasten kuntoon ja toimintaan vaikuttavat ikä, sairaudet, alatiesynnytys, ylipaino ja erilaiset kirurgiset toimenpiteet.

Heikentyneiden lantionpohjan lihasten myötä voi esiintyä virtsankarkailua, peräsuolen tai synnytinelinten laskeumia. Jokainen näistä vaivoista kärsivä tietää kuinka kiusallinen (mutta yleinen) vaiva on kyseessä.

Lantionpohjanlihasten vahvistaminen ei ole helppoa ja se vaatii valtavaa keskittymistä ja oman kehon tuntemista.

X-TONEN lisäosalla on mahdollista vahvistaa lantionpohjan lihaksia ja parantaa lihasten ja aivojen välistä yhteyttä lantionpohja lihasten hermottamisella

Laitteen päälle istutaan vaatteet päällä. Suosittelemme ohuita urheiluvaatteita.

 

Vaikutus & Hoidot

 

  • Nopeuttaa lihasten palautumista
  • Kuntouttaa surkastuneita lihaksia
    Nopeuttaa toipumista vammoista ja leikkauksista
  • Parantaa lihasten hermotusta
  • Parantaa lihasten jäntevyyttä ja voiman tuottoa
  • Vähentää rasvakertymää hoidettavalta alueelta
  • Kiristää korsettia ja parantaa ryhtiä

Huomioi ennen hoitoa

X-tone hoito tehdään vaatteet päällä. Suosittelemme mukavia joustavia vaatteita.

X-tone hoitoa ei voida tehdä jos olet raskaana tai kehossassi on esim. tekonivel, ruuveja tai muita ”korjaussarjoja”. Hoitoa tehdään vain perusterveille asiakkalle.

Tervetuloa!